Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Pentru tine cand s-a incheiat perioada copilariei?

Cu totii visam din cand in cand la perioada copilariei noastre. Cu totii am fost copii la timpul nostru si cu totii ne dorim sa mai fim din nou la aceiasi varsta. Si contrar asteptarilor noastre pe care le aveam atunci cand eram micuti de varsta, atunci cand ne doream atat de mult sa fim persoane adulte, astazi ne-am dori sa ne intoarcem in trecut si sa fim din nou micuti. Ce ciudata e viata si ce ciudat este omul!

Noi niciodata nu suntem multumiti de nimic! Atunci cand este frig afara ne dorim cu ardoare sa vina caldura iar cand este prea cald asteptam cu nesat perioada anotimpului rece. Cand eram fete micute obisnuiam in fiecare zi sa ne jucam cu papusile. Fiecare dintre noi ne imaginam astfel ca respectivele papusi suntem noi atunci cand crestem si ne facem mari. Ei bine, iata ca astazi am ajuns si acele papusi in perioada adulta dar oare de ce acum nu mai suntem multumite de acest lucru?! Va spun eu de ce – pentru ca nu am ajuns inca intr-un apogeu al carierei pe care o avem sau pe care ne-o dorim de mici copile si astfel nu castigam la ora actuala destul de multi banuti cu ajutorul carora sa ne facem toate poftele asa cum faceau parintii nostri pentru noi cand eram micute.

Exista totusi astazi multe fete care inca mai copilaresc indiferent de varsta inaintata la care sunt. Astfel, ele copilaresc mai mult cu mintea daca nu cu trupul. Printre acestea se numara si modelele de videochat. Acest lucru se intampla si datorita faptului ca serviciul pe care il au este de aceasta natura, meseria de model de videochat Iasi permitandu-le astfel sa copilareasca mai multa vreme decat ar putea-o face oricare alta fata care are un loc de munca banal. Imediat cum termini liceul, facultatea sau orice alt tip de scolarizare in general, ai intrat oficial in viata de adult. Si oricat de mult ti-ai dori sa sa te intorci inapoi in perioada copilariei, nu mai poti face acest lucru.

Astfel, s-au terminat noptile petrecute aiurea la televizor sau la petreceri pana dimineata tarziu, deoarece atunci este momentul in care trebuie sa te trezesti pentru a incepe cu spor o alta zi de munca. S-a terminat subit si cu finantarea de la parinti, sumelede bani care veneau constant si in mod gratuit si cu care erai atat de obisnuita! Acum automat trebuie sa te sustii singura din punct de vedere financiar. Nu mai poti da vina nici pe faptul ca esti doar un copil atunci cand faci o boacana si astfel trebuie sa iti asumi orice si sa preiei pe umerii tai toate responsabilitatile care vin la pachet odata cu perioada adulta.

Si, de fapt, in general esti trista deoarece nu poti sa mai retraiesti acele momente placute de cand erai copil. Astfel, nu mai ai ce sa faci decat sa pleci in cautarea unui loc de munca stabil, trebuie sa iti castigi prin el respectul colegilor tai de munca si al patronului dar si sa te zbati cat poti tu de mult pana in momentul in care vei avea un venit cel putin mediu pentru a te putea descurca financiar in zilele grele in care ne aflam astazi.

Cert este ca orice s-ar intampla, cu siguranta ca timpul nu il putem intoarce. Tot ce ne mai ramane de facut acum este sa pornim pe propriul nostru drum si sa incercam sa razbatem cat mai bine prin viata de adult. Trebuie sa fim constiente ca orice inceput de drum este aneveios insa cu timpul viata de adult nu o sa ni se mai para atat de grea si vom putea sa fim astfel in pozitia in care ne doream de cand eram mici. De altfel, in viata exista cateva oportunitati pe care nu trebuie sa le ratezi si cateva trenuri in care ar fi bine sa te urci daca vrei ca drumul tau prin perioada de adult sa fie mai lin.

Pentru fete, una dintre aceste oportunitati este incercarea meseriei de model de videochat. Acest loc de munca este unul relativ usor dar mai ales este o slujba din care poti castiga venituri lunare cu mult peste salariul mediu actual de pe teritoriul tarii noastre. VixenStudio este unul dintre studiourile profesionale din Iasi care iti face o oferta interesare de angajare, o oferta pe care nu ar trebui sa o ratezi daca tii la binele tau si al sanatatii tale financiare.

In concluzie, indiferent de locul de munca pentru care optezi in viata, indiferent de principiile pe care le ai si mai ales de alegerile pe care le iei in general pe toate planurile, cert este ca viata este facuta din clipe de esec dar si din multe reusite si mereu o sa depinda doar de tine ce cale vrei sa urmezi in stadiul de adult in care esti deja.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *