Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Trofeu si premii pentru VixenStudio

Ne-am pregatim pentru 3 zile de party 24 de ore din 24 si a trebuit sa o facem cu cateva luni inainte pentru a fi siguri ca totul o sa decurga conform planului pe care l-am pus la punct atat de amanuntit! Da, este vorba de reuniunea AW SUMMIT 2019.

Admiratorii nostri fideli stiu deja ca fara aceste tancuri de razboi nu plecam la nici o petrecere din tara. La AW SUMMIT 2019 a fost anul asta si o premiera! S-a acordat un trofeu celui mai frumos model participant, trofeul de Miss AW SUMMIT 2019, juriul de alegere a miss-ului fiind unul foarte bine cotat in dovertismentul actual din Romania.

Echipa VixenStudio a castigat la acest eveniment o gramada de trofee, mai multe decat s-ar fi asteptat in prima faza. In total am insumat 8 trofee unele surprinzatoare si altele nu, toate trofeele primite fiind nerabdatoare parca sa fie asezate in palmaresul de trofee pe care studioul nostru de videochat Iasi le-a castigat deja de-a lungul timpului de cand activeaza zilnic profesional online in aceasta bransa, trofee primite de catre noi atat in tara cat si in strainatate. Cel mai important trofeu astfel primit la acest eveniment a fost – The Most Professional Studio dar si Lifetime Recognition Award la Executive Awards a fost un premiu mult asteptat de catre echipa noastra la categoria Executive Awards.

Pe langa aceste trofee au mai urmat si celelalte la fel de prestigioase, dupa cum urmeaza – Best Training Admin, Stripchat Model Revelation, From Zero to Hero Management, Best Photographer si Amazin Model Evolution. Nici premiile materiale pe care le-a castigat VixenStudio la evenimentul AW SUMMIT 2019 nu sunt de lepadat! Astfel, una dintre fetele noastre a fost recompensata la prezentarea Stripchat cu un IPhone XS Max si la Miss AW SUMMIT 2019 tot fetele noastre au luat premiul doi si trei, castigand in ordine una 1500 de dolari si cealalta 1000 de dolari.

In concluzie, acest eveniment ne-a mai adaugat in palmaresul de trofee inca opt. Ce ne-am putea dori mai mult si cum te-am mai putea convinge ca noi suntem la ora actuala cel mai profesionist studio de videochat din tara noastra?! Cuvintele sunt de prisos asa ca te lasam pe tine sa tragi concluziile! Iar noua nu ne mai ramane decat sa te asteptam cu drag sa vii la noi la o cafea la un interviu de angajare pentru a vedea si tu ce bine vei fi primita in familia noastra de la VixenStudio! Nu mai astepta si vino de indata la noi daca vrei sa castigi si tu multi bani prin intermediul studioului nostru ca si model de videochat!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?